weekenders

HELGPAKET FÖR TVÅ

Med helgpaketet njuter ni av en natt i ett av våra personliga dubbelrum. Kvällen börjar med ett sprudlande glas Prosecco i baren eller restaurangen. Därefter serverar vi en härlig 3-rättersmeny i vår italienska restaurang Il Gusto. På avresedagen dukar vi upp en generös och rustik frukostbuffé.

PRIS: 2495 kr / två personer
 
Skicka förfrågan

beauty landscape with sunset over sea

HAVSUPPLEVELSE

Höganäs Kallbadhus ligger strax nedanför hotellet. Slå er ner i den varma bastun och upplev Öresund från första parkett och avsluta med ett uppfriskande havsdopp. På kvällen njuter ni av en härlig 3-rätters meny i vår egen Osteria Il Gusto.
  
Skicka förfrågan

Kullen Lighthouse

KULLAPROMENAD

Vandring längs vackra Kullaleden och natursköna Kullaberg. Väl tillbaka kopplar ni av på rummet, beställer något gott att dricka i biblioteket, eller när vädret tillåter i trädgården. På kvällen avnjuter ni en 3-rätters middag i vår egen Osteria Il Gusto.

Golf_kvadrat

GOLFPAKET

Kombinera golfupplevelsen med avkoppling i gemytlig miljö och härliga smakupplevelser. I vårt golfpaket ingår greenfee på S:t Arilds golfklubb samt övernattning i delat dubbelrum. Under kvällen njuter ni en 3-rättersmeny i vår Osteria Il Gusto. På morgonen dukar vi upp en generös frukostbuffé.
PRIS 1/4-30/9: 1995 kr / person
PRIS 1/10-31/1: 1645 kr / person

  
Skicka förfrågan